KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Spotkania z rodzicami

15. 09. 2020r. (wtorek) godz. 17.00 

Budynek przy ul. 9 Maja

Klasa I a - wychowawca p. B. Chrapek sala 21

Klasa I b - wychowawca p. A. Orłowska sala 24

Klasa I c - wychowawca p. A. Becht sala 2

Klasa IV a - wychowawca p. J. Nowak sala 20

Klasa IV b - wychowawca p. E. Kościan sala 16

Klasa IV c - wychowawca p. E. Pielucha sala 18

 

16. 09. 2020r. (środa) godz. 17.00

Klasa II a - wychowawca p. M. Bąk sala 12

Klasa II b - wychowawca p. K. Kuna sala 3

Klasa II c - wychowawca p. M. Grzeszczyszyn sala 8

Klasa III a - wychowawca p. D. Dominiak sala 15

Klasa III b - wychowawca p. K. Tomaszewska sala 25

Klasa III c - wychowawca p. M. Wal sala 22

 

Budynek przy ul. Narutowicza 28

14. 09. 2020 r. (poniedziałek) godz. 17.30

Klasa VI a - wychowawca p. D. Nowicka sala 27

15. 09. 2020 r. (wtorek) godz. 17.00

Klasa VII a - wychowawca p. E. Kołacz sala 14

Klasa VII b - wychowawca p. D. Kłos sala 15

Klasa VII d - wychowawca p. K. Fudała sala 17

Klasa VIII c - wychowawca p. A. Prusisz sala 39

 

16. 09. 2020 r. (środa) godz. 17.00

Klasa V a - wychowawca p. E. Kowalińska sala 23

Klasa VI b - wychowawca p. K. Nowakowska sala 26

Klasa VI c - wychowawca p. K. Wełna sala 24

Klasa VI d - wychowawca p. E. Borkowska sala 25

Klasa VII c - wychowawca p. B. Tyszkiewicz - Tkaczuk sala 16

Klasa VIII a - wychowawca p. K. Małas sala 37

Klasa VII b - wychowawca p. Ł. Mikła sala 36