KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Łasku

mgr Izabela Knul

Zastępcy Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Łasku

mgr Marzena Chuderska; mgr Ewa Skorek

Nauczyciele
Przedmiot

Imię i nazwisko nauczyciela; klasa

Edukacja wczesnoszkolna

p. Beata Chrapek - klasa I a
p. Aleksandra Orłowska - klasa I b
p. Anna Becht - klasa I c
p. Monika Bąk - klasa II a
p. Katarzyna Kuna - klasa II b
p. Marlena Grzeszczyszyn - klasa II c
p. Dorota Dominiak - klasa III a
p. Katarzyna Tomaszewska - klasa III b
p. Magdalena Wal - klasa III c

Język polski

p. Kłos Dorota - wychowawca klasy VII d
p. Kołacz Elżbieta - wychowawca klasa VII a
p. Mielczarek - Krawniak Joanna 
p. Nowakowska Katarzyna - wychowawca klasy VI b

Matematykap. Fudała Katarzyna - wychowawca klasy VII b
p. Lach Alina
p. Nowak Joanna - wychowawca klasy IV a
p. Prusisz Agnieszka - wychowawca klasy VIII c
Przyrodap. Kościan Ewa - wychowawca klasy IV b
Biologiap. Małecka Maria
Geografiap. Kościan Ewa 
Fizykap. Fudała Katarzyna - wychowawca klasy VII b
Chemiap. Kujda Małgorzata
Historia

p. Borkowska Elżbieta - wychowawca klasy VI d
p. Mikła Łukasz - wychowawca klasy VIII b

Język angielskip. Ambroziak Małgorzata 
p. Jeliński Przemysław 
p. Kalinowska Małgorzata
p. Nowicka Dominika - wychowawca klasy VI a
p. Wełna Katarzyna - wychowawca klasy VI c
Język niemieckip. Szcześniak Beata
Zajęcia techniczne / technikap. Skorek Ewa
p. Pielucha Ewa
Muzykap. Knul Izabela
p. Tyszkiewcz - Tkaczuk Beata - wychowawca klasy VII c
Plastykap. Pielucha Ewa - wychowawca klasy IV c
p. Tyszkiewcz - Tkaczuk Beata 
Zajęcia komputerowe / informatykap. Chuderska Marzena
p. Pielucha Ewa
p. Nowak Joanna
p. Kulczyńska Marta
Wychowanie fizyczne

p. Kowalińska Ewa - wychowawca klasy V a
p. Małas Katarzyna - wychowawca klasy VIII a
p. Pieniążek Grzegorz
p. Wójciak Agnieszka
p. Matysiak Tomasz

Doradztwo zawodowep. Bąk Monika
Religia

p. Klimczak Agnieszka
s. Mazur Zofia

Wychowawca świetlicy

p. Dominiak Dorota
p. Dybka Małgorzata
p. Orłowska Aleksandra
p. Przybylska Agnieszka
p. Skorek Ewa
p. Żaboklicka Urszula

Nauczyciel bibliotekarz

p. Stępień Katarzyna
p. Nowakowska Katarzyna 
Pedagog szkolnyp. Suwald Milena
p. Kujda Małgorzata
Psycholog szkolnyp. Gawron Irena
Logopedap. Różańska Małgorzata
Edukacja dla bezpieczeństwap. Bartczak Emilia