KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Biblioteka

 

XIX OGÓLNOPOLSKI TYDZIEŃ CZYTANIA DZIECIOM

∗∗∗

Kochani!

Zapraszam Was na kolejne biblioteczne wyzwanie.
Tym razem zabiorę Was w magiczny świat Harrego Poterra.
Powodzenia!

Harry Potter i komnata tajemnic.

∗∗∗

XVII OGÓLNOPOLSKI TYDZIEŃ BIBLIOTEK
POD HASŁEM "ZASMAKUJ W BIBLIOTECE"

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 15 MAJA

BIBLIOTECZNE ŁAMIGŁÓWKI

Baśniopisarze

Bohaterowie z książek

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 14 MAJA

Zapraszam wszystkich chętnych do wykonania

ZAKŁADEK DO KSIĄŻKI.

Pochwalcie się nimi jak wrócimy do szkoły.

Zakładka do książki - instrukcja.

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 13 MAJA

BAJKOWE "MAŁE CO NIECO"

 

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 12 MAJA

BAŚNIOWE PUZZLE

Brzydkie kaczątko

Kopciuszek

Królowa Śniegu

Roszpunka

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 11 MAJA

ZAPRASZAM NA

BIBLIOTECZNE KOŁO FORTUNY

 

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 10 MAJA

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 9 MAJA

ZAPRASZAM NA
BIBLIOTECZNEGO WISIELCA
Powodzenia

Wasz bibliotekarz

 

ZASMAKUJ W BIBLIOTECE - 8 MAJA
DZIEŃ BIBLIOTEKARZA I BIBLIOTEK

Małe co nieco o książkach
z okazji Dnia Bibliotekarza i Bibliotek

Rety! Ktoś namieszał w księgozbiorze, pozmieniał tytuły.
Proszę uporządkuj ten bałagan.
Popraw tytuł i dopasuj go do okładki.

CHOCHLIK W TYTULE

 

∗∗∗ 

GODZINY PRACY BIBLIOTEKI SZKOLNEJ

 

 

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

KATARZYNA

NOWAKOWSKA

855 – 940

1035 - 1330

ul. Narutowicza 28

800 - 1045

 

ul. Narutowicza 28

940 - 1330

 

ul. Narutowicza 28

800 - 1045

 

ul. Narutowicza 28

940 - 1130

 

ul. Narutowicza 28

KATARZYNA STĘPIEŃ

800-1400

ul. 9 Maja 12

 

800-1500

ul. Narutowicza 28

800-1400

ul. 9 Maja 12

 

800-1300

ul. 9 Maja 12

 

800-1400

ul. Narutowicza 28