KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy

Konkurs Recytatorski

Aby upamiętnić 100. lecie odzyskania przez Polskę niepodległości, w Naszej szkole odbył się Konkurs Recytatorski "Polska Niepodległa" . 08.11.2018 roku w małej sali gimnastycznej zebrali się uczniowie klas piątych, by wysłuchać przepięknych wierszy o tematyce patriotycznej. Jury oceniało dobór repertuaru i jego ...

Konkurs Różańcowy

„Módlcie się więcej, odmawiajcie Różaniec Święty. Módlcie się wspólnie w Wieczernikach, módlcie się szczególnie w rodzinach.  Chcę, by rodziny chrześcijańskie zaczęły na nowo się modlić ze Mną i za Moim pośrednictwem, aby doznać ocalenia od wielkich zagrażając...

Konkurs plastyczny "Bohaterowie ulubionych bajek"

W październiku 2018 r. uczniowie klas I-III wzięli udział w Rodzinnym Konkursie Plastycznym pt. „Bohaterowie ulubionych bajek”.  Prace można było wykonać wspólnie z rodzicami, dowolną techniką, na kartonie formatu A4. Na konkurs napłynęło 78 prac plastycznych. Zostały wyeksponowane na szkolnej ...

Bukiet jesieni

12.10.2018
Bukiet jesieni

Bukiet jesieni

12.10.2018

W dniach 08. 10. - 12. 10. 2018r. uczniowie klas IV wzięli udział w konkursie "Bukiet jesieni". Dzieci wykonały przepiękne bukiety złożone z jesiennych darów: owoców, warzyw, suchych kwiatów, ziół, wrzosów i szyszek. Kompozycje zostały zaprezentowane w holu szkoły. Wszystkie prace zas...